O mare vedetă a muzicii all time: ”România e o țară dedicată lui Dumnezeu”

Succesul nu trebuie să te arunce în al 9-lea cer și să uiți cine ești și care este menirea ta pe acest pământ. La mijlocul anilor ”90, trupa suedeză ”Ace of Base” a avut un boom la nivel global cu hit-urile care sunt recunoscute și acum pe întreg mapamondul. Cei patru soliști erau comparați cu conaționalii săi, legendarii de la ABBA.

Una dintre cele două cântărețe ale trupei, Jenny Berggren a recunoscut într-un interviu acordat Libertatea cum a ajuns să-l redescopere pe Dumnezeu și ce anume știe despre România, pe care o va vizita între 31 mai – 2 iunie cu ocazia Diskoteka Festival, eveniment ce se ține la Timișoara. Artiștii au vândut peste 60 de milioane de albume, au câștigat peste 20 de premii importante, au intrat în Cartea Recordurilor pentru ”Cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor” cu ”Happy Nation”. Formația nu mai există, dar Jenny Berggren va aduce în România piesele ce-au făcut istorie, precum ”All that she wants”, ”The sign”, ”Beautiful life” sau ”Happy nation”.

”Am crescut într-o familie care a avut legături strânse cu Dumnezeu și cu biserica. Nu cânt doar la slujbe, împreună cu soțul meu susțin concerte creștine. Dumnezeu, munca și norocul m-au ajutat să mă ridic. Ce știu despre România? Știu că aveți o țară frumoasă, spun asta văzând tot globul!, aveți oameni frumoși. Știu că românii sunt un popor dedicat lui Dumnezeu și simt că oricând un loc cu credință îmi poate deveni casă”, a comentat nordica pentru sursa citată.