O fostă glorie a ”câinilor” își oferă serviciile: ”Trebuie un șoc”

Florentin Petre (47 de ani) spune că ar fi dispus să o ajute pe Dinamo, dacă este căutat de conducere.

Fostul căpitan al clubul alb-roșu a început recent munca la Unirea Ungheni (Liga 3), dar anunță că ar fi tentat să o preia pe Dinamo, dacă i se cere să ajute echipa aflată într-o situație extrem de delicată în Superligă.

Mai mult, Petre spune că la Dinamo ar trebui luate măsuri pentru a nu retrograda din nou.

Florentin Petre, gata să se implice la Dinamo

„În primul rând, ca să antrenez în Liga 1, îmi trebuie licența PRO. Și nu o am. Am început o treabă aici (n.r- la Unirea Ungheni), am niște oameni care și-au pus încrederea în mine și nu pot să îi dezamăgesc, dar când te sună clubul mamă, nu ai cum să spui nu.

Mai devreme sau mai târziu voi antrena la Dinamo. Dacă era ceva, mă sunau până acum. Într-o zi voi antrena Dinamo și voi fi pregătit să fac asta.

”Cine să te aștepte când 5-6 etape nu ai tras un șut la poartă?!”

Atât timp cât nu ai rezultate… Cât timp ai rezultate bune, ești rege. Dar când nu mai ai rezultate, nu te așteaptă nimeni la un club cu tradiție atât de mare. Cine să te aștepte când 5-6 etape nu ai tras un șut la poartă, nu ai dat un gol?

Trebuie un șoc. Trebuie ceva prin care să poată merge mai departe. Altfel, o să se trezească din nou în Liga 2 și nu știu dacă va mai promova cum a promovat acum. Eu cred că va fi greu să promoveze, dacă retrogradează acum”, a spus Florentin Petre la Fanatik.

Florentin Petre a mai activat ca „principal” la Dinamo 2, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra-Neamț. De asemenea, el a mai fost și secund la echipa mare și cea secundă a lui Dinamo, dar și la FC Brașov și Luceafărul Oradea.

Ca fotbalist, Florentin Petre a crescut la Dinamo, iar la echipa mare a debutat în 1994. A rămas în „Ștefan cel Mare” până în 2006, când pleca la CSKA Sofia. Fostul mijlocaș dreapta a evoluat de 259 de ori în tricoul alb-roșu și a marcat 43 de goluri.

Citește și

România, noua campioană mondială la minifotbal! De la 0-2 când mai erau două minute de joc!