O casă pentru un bătrân construită în 3 zile

Se poate. Atunci când vrei să faci bine, găsești soluții rapide. Mitropolitul Ioan al Banatului s-a ocupat de construirea unei case pentru un vârstnic din localitatea Grăniceri, județul Timiș.

În urma unei vizite pastorale desfășurate în satul Grăniceri, Mitropolitul Ioan al Banatului a identificat o gospodărie unde casa în care locuia un vârstnic era în stare avansată de degradare.

Noua casă a fost construită în doar 3 zile, mobilată și utilată cu toate cele necesare unui trai decent. Ierarhul a plătit o sumă de bani magazinului alimentar din localitate de unde persoana în vrâstă să își poată achiziționa alimente săptămânal pentru o perioadă îndelungată.

„Ne-am îngrijit să îi ducem atât mobilierul necesar, sobă nouă de gătit. Nu am plecat din gospodărie până nu am văzut că totul este în regulă și l-am lăsat senin, pentru că l-am întâlnit plângând”, a declarat Mitropolit Ioan pentru Trinitas TV.

Mitropolitul Ioan al Banatului face multe fapte de caritate, la începutul anului și-a serbat ziua de naștere stând la masă cu beneficiarii unui centru social de urgență pentru persoane fără adăpost din Timișoara.