O amânare și toți ”câinii” țin cu Buzăul diseară

Dinamo a făcut spectacol, ca-n vremurile bune, luni seară, pe Arena Națională, contra celor de la CSA Steaua (3-0), sperând încă în promovarea directă.

Depinde totul de ceea ce face Oțelul diseară la Buzău

Diseară, de la ora 19:00, este un meci capital la Buzău, între formația locală, antrenată de Adrian Mihalcea, și Oțelul Galați. Dacă învinge, trupa lui Dorinel Munteanu promovează direct în Liga 1! Orice alt rezultat va menține suspansul în eșalonul secund, pentru ultima etapă.

Atunci când Dinamo se deplasează la Iași, echipă deja promovată, iar Oțelul Galați are partidă acasă cu Unirea Dej. Până atunci, ”câinii” și-au asigurat matematic biletele de baraj. Acolo, unde dacă nu promovează direct, formația lui Ovidiu Burcă ar putea da peste Chindia sau FC Argeș.

Totodată, în această dimineață, au sosit vești din partea instanței, după analiza de ieri a Tribunalului București.

Lupta din afara terenului a lui Dinamo

Judecătorul sindic a amânat pronunțarea în cazul aprobării noului plan de reorganizare propus de administratorul judiciar pentru data de 25 Mai.

În prealabil, pe 17 Mai, vor fi soluționate contestațiile formulate de Diego Fabbrini, Radu Bîrlică și firma RCI, cei care s-au adresat instanței cu solicitarea de a respinge planul.

Dinamoviștii speră să obțină ”verde” din partea judecătorului sindic pentru a demara cu adevărat planul de reorganizare modificat. Pe 18 septembrie este o altă apariție în fața instanței pentru procesul de insolvență, început de roș-albi în iunie 2021.

Citește și

Nicușor Dan a scos palmierii puși de Negoiță la Piața Unirii: „Nu este vreo țară exotică, nu e Dubai, nu sunt maimuțe”