Nuntă publică: primarul și creatoarea de modă, martori peste o mie de localnici!

Cătălin Cherecheș, 45 de ani, primarul din Baia Mare și creatoarea de modă Tabita Gliga s-au căsătorit.

Sâmbăta trecută, cei doi au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă și având ca martori pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, peste 1.000 de localnici!

Muzica lui Florin Chilian, emoții și aplauzele mulțimii

Pe acordurile muzicii live ale lui Florin Chilian, cei doi îndrăgostiți s-au cununat în aplauzele cetățenilor care le-au fost alături. Soții Tabita și Cătălin Cherecheș le-au mulțumit personal tuturor participanților care i-au felicitat pentru marele eveniment.

La un moment dat, primarul Cătălin Cherecheș și-a luat în brațe soția și au coborât de pe podium pentru a îmbrățișa o persoană aflată în cărucior cu rotile, o fostă angajată la cabinetul său parlamentar în perioada cât a fost deputat al României.

Nunta religioasă la Bârsana

Un alt moment deosebit s-a petrecut când un om al străzii i-a felicitat pe proaspeții căsătoriți și s-a oferit să le cânte o manea, spunând că este interpret. Chiar dacă nu a fost timp de o interpretare live, Cătălin Cherecheș i-a dat “lăutarului” ce-i al lăutarului după care acesta a sărutat mireasa.

Vineri seara, în taină, Cătălin Cherecheș și Tabita Gliga s-au logodit religios la Mănăstirea Bârsana, doar în prezența câtorva persoane, alături fiindu-le Presfințitul Părinte Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Citește și

Elena Udrea a ieșit din pușcărie, dar prima dată nu s-a dus acasă