ROMÂNI SPECIALI Liviu Besleagă, numit președinte al unei organizații importante

Un român, administrator al celui mai mare grup de Facebook din România și puternic influencer, a fost numit într-o poziție de seamă în cadrul unei organizații tot mai importante. Comitetul Național al Republicanilor Americani din România (NCRAR) a anunțat că Liviu Besleagă este noul președinte al filialei românești al acestei organizații.

“Azi, vreau să-i urez Bun venit lui Liviu Besleagă, noul Director Executiv al filialei din România. Munca sa va acoperi România, dar și Diaspora românească din Uniunea Europeană și Republica Moldova. Domnul Liviu Besleagă aduce la NCRAR experiența acumulată în peste 12 ani, prin dezvoltarea și coordonarea unei imense infrastructuri online, creată pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a-și exprima părerile în comunitățile care se remarcă prin spirit civic, prin apărarea dreptului Constituțional de la liberă exprimare.

A unit românii, prietenii, familiile din țară și din toată lumea. S-a dedicat pentru a întări valorile tradiționale românești, într-o lume în care acestea sunt uitate. Analizând activitatea domnului Besleagă, vedem un om tenace, orientat spre rezultate, cu vederi politice umaniste, care rezonează cu valorile și principiile organizației noastre. Invitația adresată domnului Besleagă de a munci în NCRAR este o parte a planului de integrare a organizației noastre în spațiul românesc și în regiunile istorice.

Ținta programului nostru în România este de a promova valorile Euro-Atlantice , dar și de a sprijini parteneriatul dintre România și Statele Unite ale Americii. Anticipăm că acest parteneriat va contribui la libertatea și prosperitatea tuturor cetățenilor din România. Din poziția de președinte al NCRAR, este o onoare să-l am pe Liviu alături de mine și de echipa mea, îi doresc noroc și mult succes”, a scris Ionel Roiban, președintele NCRAR.

În trecut, organizația a condamnat violențele din 10 august 2018, de la mitingul organizat de Diaspora.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cascada Duruitoarea, un loc desprins din Rai. Cum ajungi la ea

[post-views]
[post-views]