Nume nou la Dinamo. Cine și ce-l recomandă

Dinamo se află în reorganizare. Și dacă nu a mișcat nimic la capitolul sosiri de fotbaliști, măcar în conducere să facă angajări.

După plecarea lui Gabi Glăvan, fostul director sportiv al „câinilor”, omul care a coordonat strategia de transferuri în eșalonul secund și după promovare, parte din sarcinile acestuia vor fi preluate de Cosmin Mihalescu (35 de ani).

„Head of Scouting” cu studii în Danemarca și stagii de pregătire în Premier League

Despre cel care sursele ProSport îl indică drept viitorul „Head of Scouting” de la Dinamo nu se știu foarte multe.

„Nu este nimic oficial și nici nu știu ce o să se întâmple, tot ce pot să spun este că am lucrat cu Gabi Glăvan la Dinamo și, înainte, la UTA. Am făcut parte din echipa lui de scouteri. Dacă se va concretiza colaborarea mea cu Dinamo, cu siguranță o să aflați mai multe despre mine”, s-a rezumat în a spune cel care urmează să coordoneze departamentul de scouting al roș-albilor, pentru Prosport.

Mihalescu a terminat o facultate de management sportiv în Danemarca, țară în care a lucrat, o perioadă, într-o agenție de scouting. În plus, viitorul șef al scouterilor de la Dinamo a făcut stagii de practică la cluburi precum Watford sau West Ham.

Recomandat de Gabi Glăvan

Gabi Glăvan a părăsit-o pe Dinamo în urmă cu câteva zile, după o jumătate de an în care a ocupat funcția de director sportiv. Înainte de a prelua acest post, fostul oficial de la Voluntari și UTA a colaborat cu clubul roș-alb din postura de voluntar, fără a fi remunerat, încă din momentul în care Ovidiu Burcă a devenit antrenorul „câinilor”.

„Așa după cum deja se știe de ceva timp, am ales să demisionez din poziția de director sportiv. Motivele sunt personale. Aș vrea să mulțumesc tuturor oamenilor care fac parte din familia Dinamo. Acest club este unul special care, în ultimii ani trece printr-o perioadă care nu coincide cu valorile care au făcut acest club, în trecut, unul dintre cele mai respectate și iubite cluburi din România și Europa de Est. Motivele sunt multiple dar dragostea suporterului dinamovist a făcut ca acest club să reziste împotriva tuturor adversităților.

Aș vrea să punctez faptul că momentul prezent este unul extrem de important pentru viitorul și stabilitatea clubului prin prisma faptului că direcția strategică trebuie să fie o componentă clară în ceea ce privește reformarea și dezvoltarea”, a transmis Gabi Glăvan, pe pagina sa de Facebook, imediat după ce plecarea sa de la Dinamo a devenit oficială.

Citește și

Moment istoric pentru România! Consiliul UE a adoptat decizia de aderare la spațiul Schengen aerian și naval