Nume mari din rock vin la Reșița la festival. Plus un nume de legendă

Un festival al muzicii rock și pentru rockeri va fi organizat la Reșița în perioada 5-7 iulie. La vară, în jur de 15.000 de oameni sunt așteptați la festivalul “Custom Reșița 2019” în Poiana Golului, iar până acum line-up-ul evenimentului este atractiv pentru cei ce ascultă această muzică. Mai ales că vorbim de trupe și de nume pentru toate genurile, pentru toate vârstele.

Uriah Heep, The Rasmus, Doro, U.D.O., Emir Kusturica And The No Smoking Orchestra, Alternosfera, Massive Wagons și Alex Calancea Band și-au confirmat prezența. Urmează ca în cel mai scurt timp să se anunțe și prețul biletelor. Ceea ce se știe până acum e că prețul unui abonament costă 200 de lei.

“De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor â80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – pe toate le vom vedea între 5 și 7 iulie, în Poiana Golului care veghează peste Reșița”, au anunțat organizatorii.

Citește și:

Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali. Nimeni nu se aștepta la asta!

[post-views]
[post-views]