Nume important pe piață sponsor la Dinamo

În prima parte a zilei de azi, Dinamo a oferit propriilor suporteri un comunicat pe rețelele de socializare în care a anunțat că trei noi parteneri s-au alăturat clubului. Toate trei din domenii diferite.

”Trattoria Verdi ne oferă cea mai bună mâncare din Italian Cuisine. Acumen Sport Romania ne ajută sportivii să se recupereze și să prevină accidentări, oferindu-le grija de care au nevoie.

Fan Courier este lider de piață în curierat și, de 25 ani, oferă încredere și profesionalism tuturor celor care au nevoie de serviciile lor”, au transmis reprezentanții grupării dinamoviste.

Două barter, una bani

Conform informațiilor oficiale GSP, primele două companii au o relație bazată pe barter cu Dinamo, în timp ce Fan Courier ajută cu o sumă gruparea alb-roșie. Cele trei vor apărea și pe produse oficiale ale clubului.

Chiar dacă „a intrat” cu o sumă nu foarte mare ca sponsor la Dinamo, Fan Courier este un nume foarte important pe piața românească. Felix Pătrașcanu, fondatorul Fan Courier, are o avere estimată de 150-200 de milioane de euro, conform Top Capital.

Sponsor lângă sponsor

Compania a avut peste 230 de milioane de euro venituri în 2022 și un profit de 16,6 milioane de euro. Firma are aproape 3.500 de angajați.

13 companii se numărau printre partenerii clubului Dinamo până la sosirea ultimelor trei, conform informațiilor oficiale ale grupării, două fiind principale, win2.ro și 7777 gaming

1,4 milioane de euro este suma pe care clubul o încasează anual, momentan, din partea contractelor de sponsorizare

Citește și

Edi Iordănescu de pe altă lume: ”N-am ce reproșa echipei”