--> -->

Numărul 1 de la Dinamo, reacție după eșec: „Nu aceasta e diferența. Îmi doresc reacție!”

Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 4-0, în runda #8 din Superliga.

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, trage un semnal de alarmă și spune că nu vrea să vadă niciodată la Dinamo o lipsă de reacție în momentele grele.

„Senzația din vestiar e că jucătorii s-au simțit înfrânți”

„E o lecție foarte dură pentru noi, o seară pe care trebuie să o uităm repede. Nu ne-am ridicat la nicio așteptare, nici a noastră, nici a suporterilor.

Mă doare foarte tare că, deși am fost învinși, senzația din vestiar e că jucătorii s-au simțit înfrânți. Trebuie să lăsăm capul jos, să muncim de două ori mai mult, e foarte important că în sport ai imediat șansa să demonstrezi că a fost un accident.

Pentru că nu consider că aceasta e diferența reală dintre noi și Rapid. Sunt sigur că și noi, dacă i-am fi prins vulnerabili într-o zi, am fi profitat.

”Toți am fost de nerecunoscut”

Nu-mi doresc niciodată la Dinamo ca în momentul în care un rezultat nu e așa cum ne dorim să părem că acceptăm ceea ce s-a întâmplat. Îmi doresc reacție! Toți am fost de nerecunoscut aseară”, a declarat Nicolescu pentru GSP.

Dinamo este pe 10 în Superliga, două victorii, două remize și patru eșecuri în primele 8 etape, golaveraj 7-15, 8 puncte în palmares.

Citește și

Marcel Ciolacu vrea o nouă lege a pensiilor din 2024: ”Foarte multe inechități”. Ce diferențe sunt