--> -->

”Nuevo Dinamo” halucinant. Dezvăluirea lui Mihali: ”Amendă 10.000 de euro dacă nu tac 2 ani”

Gheorghe Mihali este dinamovist vechi, a fost căpitan al ”câinilor”, campion cu roș-albii, component al Generației de Aur la echipa națională. Astăzi, a fost pus în fața unor situații uluitoare de către managementul spaniol, Alex Couto dorind să-l dea afară, și pe el, și pe Emil Ursu, și pe Ionel Augustin, deși neplătiți de luni bune.

Mihali a povestit că luna trecută i s-a cerut să semneze o foaie ce nu i-ar fi permis să vorbească despre situația de la club la TV cât timp se află la Dinamo și în următorii doi ani de la o eventuală despărțire de club. Consternat, Mihali a refuzat să semneze.

„Acum vreo lună au venit la mine cu o hârtie din partea conducerii, mi s-a spus din partea domnului Couto (n.r. – directorul general), să o semnăm că nu avem voie să vorbim de Dinamo, vezi Doamne să nu spunem secrete din club. Și că dacă plecăm de la echipă și nu dăm echipamentul trebuie să plătim 10.000 de euro.

Cu asta eram de acord, dar ceea ce m-a deranjat a fost că eram obligat să nu vorbesc absolut nimic de Dinamo la nicio emisiune televizată sau să am vreo declarație publică timp de 2 ani după ce m-am despărțit de club. Astfel plăteam iar amenda de 10.000 de euro. Având în vedere că mi-am rupt picioarele pentru Dinamo, le-am și spus ălora: «Plecați, bă, de aici, cu foile alea».

Astăzi m-au pus în fața unei situații umilitoare cu copiii la antrenament. Până la urmă ce suntem noi pentru managementul ăsta, slugi? Eu sunt neplătit de 4 luni și până vin cu o foaie să reziliem contractul oficial, eu nu părăsesc echipa. Mă mai întreabă soția din când în când: «Bă, tu chiar nu iei niciun ban de la Dinamo?» Liftiera de la Primăria Capitalei câștigă dublu cât mine. Să nu vă închipuți că am vreun super contract și de asta stau eu la Dinamo”, a declarat Mihali pentru GSP.ro.

Citește și

Edward Iordănescu a ajuns la Cluj! Reveniri de marcă în tabăra CFR-ului înaintea meciului cu ȚSKA Sofia