Nu suportă Dinamo, dar a luat frica roș-albilor. Cine impune respect

Sosirea lui Cosmin Contra la conducerea tehnică a roș-albilor i-a pus pe gânduri și pe adversari. Valeriu Iftime și FC Botoșani au avut numeroase confruntări în ultimii ani cu Dinamo, există o animozitate între părți.

Mai mult, patronul moldovenilor a încercat să-l readucă pe Diego Fabbrini la Botoșani. Sau măcar să bage zâzanie la ”câini”, întrucât gruparea din nordul țării nu și-ar permite să achite 15.000 de euro pe lună, salariul italianului în Ștefan cel Mare. Iftime are planuri mari cu echipa, a declarat după ce sorții de la UEFA au hărăzit că FC Botoșani va juca pe propriul teren cu Shkendija (Macedonia de Nord) pe 17 septembrie în turul II preliminar al Europa League.

”E musai să-i eliminăm pe macedonenii ăia, de fapt trebuie să-i batem bine de tot, 4-0. În acest sezon din campionat vrem să terminăm pe 3. În primele două etape m-a impresionat FCSB, altă echipă nu văd așa puternică. Poate Viitorul dacă schimbă repede antrenorul. E diferență mare între ce era cu Hagi și ce se joacă acum. Va fi un meci interesant cu Dinamo. Contra nu poate face o echipă foarte tare în 2-3 săptămâni, dar pot pune probleme din avânt până atunci. Dinamo va avea o altă față în acest sezon față de ceea ce s-a întâmplat în ultimul an”.

Citește și

Țucudean dă CFR Cluj în judecată! Ce planuri de viitor are atacantul dorit de Dinamo