Nu renunță la un supermijlocaș, Dinamo vrea să dea lovitura: ”Deocamdată, negociem”

Dinamo speră să prezinte astăzi alți doi fotbaliști, după cei șase care s-au pozat ieri, în preajma startului oficial al sezonului 2022.

Astfel, la rând sunt portarul Cristiano Figueiredo și atacantul Nikola Mandic.

Numai refuzuri

Totodată, Flavius Stoican a cerut în mod special un mijlocaș central. Consideră că unul de mare calitate ar rezolva foarte mult situația echipei, chiar dacă a ținut să-l laude public pe Cosmin Matei la conferința de presă.

După ce nu a reușit nimic cu Kamer Qaka, Ivanov sau Ely Fernandes, printre alții, roș-albii speră să reușească să-l convingă pe unul dintre cei mai bine cotați mijlocași centrali ai ultimilor ani.

Mai ales că respectivul, Jonathan Rodriguez, nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu și CFR Cluj nu îl mai are în vizor.

Salariu uriaș: 17.000 de euro pe lună

Totodată, ardelenii caută să se despartă cât mai repede el argentinian, în condițiile în care câștigă 17.000 de euro pe lună în Transilvania!

”În cazul lui Jonathan Rodriguez, deocamdată negociem. Nu știm cât suntem de aproape să îl aducem. E adevărat interesul nostru pentru el. Jucătorul e în Argentina.

Discutăm cu impresarii, dar încă sunt destul de pesimist”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea ”Fotbal Club” de la DigiSport.

Rodriguez a strâns 18 meciuri la CFR Cluj, fără vreun gol sau assist. Înainte, s-a afirmat la FC Botoșani, adunând 10 goluri în 126 de partide, plus 16 pase decisive.

Citește și

Verdictul lui Dănuț Lupu înaintea startului Ligii 1: ”Doar dacă se va ajunge la asta”