”Nu” pentru Dinamo, a ales o altă echipă de Liga 1!

Echipele din Liga 1 caută să se mai întărească deși s-a încheiat mercato. Formațiile pot aduce jucători care erau liberi de contract la data la care s-a închis fereastra de transferuri.

A părut interesat să semneze cu ”câinii”

Dinamo a fost în discuții pentru a-l înregimenta pe Carlo Casap, campion cu Farul Constanța, la un moment dat mijlocașul chiar s-a arătat interesat să îmbrace tricoul alb-roșu. Totuși, semnalele sunt negative pentru ”câini”, fotbalistul s-a reorientat către altă formație din România. Mai ales că bucureștenii nu l-au mai căutat în ultima perioadă.

Fotbalistul este un produs al academiei lui Gheorghe Hagi, iar singura dată când a părăsit Constanța a fost între februarie și iunie 2022, atunci când a fost împrumutat la Concordia Chiajna. Jucătorul este cotat la 450.000 de euro pe transfermarkt.

FC Botoșani dă lovitura! Carlo Casap semnează

Potrivit celor de la iamsport, FC Botoșani este foarte aproape să îl transfere pe Carlo Casap, fotbalist care are două titluri de campion al României în CV.

Mijlocașul cu profil ofensiv a rămas liber de contract, după ce nu și-a mai prelungit angajamentul cu Farul, echipa alături de care a câștigat campionatul în stagiunea trecută.

Conform sursei citate, Carlo Casap va fi în cel mai scurt timp jucătorul celor de la FC Botoșani, după ce a avut o conversație pozitivă cu Dan Alexa. Mijlocașul va pleca sâmbătă seară spre Moldova și urmează să semneze cu ultima clasată din SuperLiga.

Citește și

Lovitură în dosar: Mario Iorgulescu are un handicap ireversibil! Avocat: „Era în pragul morții”