--> -->

Nu la Dinamo, a mers în Liga 1!

Robert Moldoveanu a fost pus pe liber de Farul Constanța după un parcurs dezamăgitor sub comanda echipei conduse de Gică Hagi. Dinamo a pierdut din această afacere.

Dinamo a pierdut

Clubul din Ștefan cel Mare avea procente la revânzare, conform înțelegerii cu ”marinarii”, însă a pierdut orice șansă de a mai încasa vreun cent, având în vedere că vârful de atac s-a despărțit gratis, de comun acord, cu Farul.

Atacantul lansat de Dinamo în fotbalul mare nu a stat mult timp fără echipă și va continua în primul eșalon, deși erau zvonuri că ar putea fi pe lista lui Dinamo în cazul în care interdicția la transferuri ar fi fost ridicată!

Atacantul crescut la Dinamo s-a prezentat la reunirea Petrolului, club cu care era în negocieri avansate.

S-a mai speculat că ar mai fi putut ajunge la FCU Craiova, mai ales că a fost recomandat de bunul său prieten Ricardo Grigore.

A mai jucat la Petrolul

”Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărțit în această iarnă de Farul Constanța și este aproape să ajungă la o înțelegere cu gruparea noastră. Pentru tânărul jucător ar fi o revenire la Petrolul după patru ani, el îmbrăcând tricoul galben-albastru și în primăvara lui 2019, atunci când, în eșalonul secund, a bifat 17 prezențe și opt goluri marcate”, a anunțat Petrolul.

Dacă nu va apărea o schimbare de ultim moment, Robert Moldoveanu va merge în cantonament cu Petrolul, în Antalya.

Robert Moldoveanu a jucat în 10 meciuri și a marcat un gol pentru Farul în acest sezon.

Citește și

Victor Rebengiuc la aproape 90 de ani: ”Mai greu, dar mă mișc”. Ce mesaj are pentru români