--> -->

Nu e Dinamo, nu e U Cluj, Budescu se va lupta pentru titlu!

Deunăzi, a apărut informația cum că Dinamo ar fi interesată de a-și asigura servicile lui Constantin Budescu (34 de ani), care s-a despărțit oficial de Petrolul Ploiești, după conflictul avut cu antrenorul Florin Pîrvu.

Ulterior, Budi a fost dat și la U Cluj, viitoarea adversară a ”câinilor”, însă, în cele din urmă, capriciosul decar va semna cu campioana României, Farul Constanța!

Ovidiu Burcă: ”Nu știu dacă ne-am potrivi”

Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, a fost întrebat la conferința de presă despre posibilitatea ca Budescu să ajungă la gruparea ”roș-albă”. Tehnicianul nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns clar.

„Budescu a fost un jucător determinant la un moment dat, dar cred că fără să îi iau din valoarea lui ca jucător și ca om, pentru momentul la care suntem noi, nu știu dacă ne-am potrivi. Asta nu înseamnă că nu îl apreciez, dimpotrivă”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

În sezonul trecut al Superligii, Budescu a bifat 20 de prezenţe şi a reuşit să marcheze 3 goluri în tricoul echipei ploieştene, jucând, de asemenea, în toate cele trei partide din debutul actualei ediţii de campionat.

Budescu a mai fost în mai multe rânduri pe lista roș-albilor, ultima dată chiar în 2020 când Cosmin Contra venise la echipă, adus de Pablo Cortacero.

Gică Hagi îl aduce pe Constantin Budescu la Farul: „Decarul care ne lipsea”

Gică Hagi, acționar majoritar și manager tehnic la Farul, a dezvăluit că l-a căutat pe Constantin Budescu și că cele două părți sunt la un pas de a ajunge la un acord.

„El știe că mi-aș dori să lucrăm împreună. Sunt foarte aproape. Noi am fost primii care l-am contactat. Am discutat direct, personal, cu el. Se pare că suntem de acord ca să lucrăm împreună. În câteva ore, zile, o să ne înțelegem. L-am vrut pentru că e numărul 10 care ne lipsea, care poate să facă diferența.

El trebuie să fie încrezător și ambițios. Să își dorească să facă lucruri, să fie în formă. Budescu e un jucător extraordinar, e o persoană fenomenală, din ce m-am interesat. Normal că nu e ușor să antrenezi un jucător cu personalitate, dar încercăm să îl facem să dea randamentul cel mai bun. Budescu și Alibec vor juca împreună.

Trebuie să joace. Echipa îi va ajuta să nu se simtă singuri, îi vor face să exceleze. Cu Budescu ne propunem să devenim mai buni, mai mari. Cu acești jucători cu personalitate, cărora să le dau rolul de protagoniști, îmi place să lucrez ”, a declarat Gică Hagi la Fanatik.

Citește și

Au adus un superstar de la Barcelona, unde avea 30.000 de euro/lună