--> -->

Nu concepe să piardă cu Dinamo: „Vin să bat”

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, nu concepe să piardă meciul de campionat cu Dinamo, programat luni, 14 august, la ora 20:30. Un duel între ultimele două clasate din Liga 1.

Cu Marius Croitoru revenit la cârma echipei, deși în acte figurează doar ca antrenor secund, FC Botoșani nu are un început lin de sezon. Moldovenii au obținut doar două puncte în primele patru etape și întâlnesc în următoarea rundă singura echipă din campionat cu o zestre mai săracă, Dinamo.

Valeriu Iftime, înainte de Dinamo – FC Botoșani: „Ar însemna că n-am față de Liga 1”

„Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta. Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.

În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă «execute» Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor.

Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap…”, a precizat Iftime la „DigiSport Matinal”.

Dinamo, ultima victorie în Liga 1, tocmai cu Botoșani

Alături de Oțelul Galați, Dinamo și FC Botoșani sunt singurele formații din SuperLigă fără succes în acest început de sezon.

În sezonul 2021/2022, ultima dată când s-au înfruntat cele două formații, FC Botoșani a câștigat ambele partide din sezonul regulat, 2-1 tur, 4-0 retur, dar a fost învinsă în play-out, 2-3.

Atunci, la Botoșani, scor 3-2, a fost ultima victorie a ”câinilor” în Liga 1.

Citește și

Au fost prinși tâlharii care i-au furat lui Cosmin Olăroiu ceasul Richard Mille, pe stradă, la Milano. Ceas de un milion de euro!