Nu are loc la Dinamo, dar este dorit la Petrolul Ploiești!

Petrolul Ploiești îl așteaptă cu brațele deschise pe omul de afaceri Simion Apreutese, care a licitat pentru FCSB și s-a interesat și despre posibilitatea de a prelua pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo.

Fondator al unei companii de transport și deținător al unei firme din domeniul pieselor auto, Simion Apreutese s-a arătat de curând interesat să cumpere clubul FCSB, pe care Gigi Becali se declarase deschis să-l vândă.

Apoi, a discutat și cu acționarii ”câinilor”, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, despre posibilitatea de a finanța gruparea din Ștefan cel Mare.

Șeful Petrolului: „Îl asigurăm”

Dacă la FCSB, Dinamo și UTA n-a avut succes, fiind interesat de clubul arădean anul trecut, Apreutese este așteptat cu brațele deschise la Petrolul Ploiești, unde președintele Claudiu Tudor l-a invitat public, la GSP Live, să se implice.

„Să vină la Ploiești, eu și Marian Copilu îl asigurăm de performanță, el să vină să contribuie financiar. Sută la sută!”, a reacționat oficialul prahovenilor.

Eugen Voicu, reacție explicită: „Nu cred că vom reuși să ajungem la o înțelegere”

Eugen Voicu a precizat aseară în emisiunea de la Radio Dinamo că a purtat mai multe discuții cu Simion Apreutese.

„Am avut două întâlniri cu domnul Simion Apreutese, dar noi ne dorim să avem un dialog cu cei care știu ce înseamnă domeniul fotbal, care vin cu ceva mai mult decât bani.

Deocamdată, lucrurile nu s-au legat în direcția bună și nu cred că vom reuși să ajungem la o înțelegere”, a mai punctat Eugen Voicu.

Citește și

Soția lui Cristi Chivu, sunată și întrebată dacă a fost agresată de fotbalist: „Luam medicamente”. Ce a spus fostul internațional