Nu a uitat momentul istoric: ”Dinamo s-a bătut singură”

Denis Ispas (29 de ani), fundașul ”Șepcilor roșii”, spune cu U Cluj trebuie să se salveze direct. Și nu ar vrea să ajungă să trăiască din nou emoțiile unui baraj.

Totodată, el a rememorat momentul promovării în dauna lui Dinamo: ”Noi – dorință mai mare, ei – debandadă”.

”Nu vrem să ajungem din nou acolo”

„Nu ne gândim la baraj. Vrem să ne salvăm direct. Am promovat la baraj, nu vrem să ajungem acolo din nou. Chiar dacă liga secundă e mult sub nivelul primeia. Raportat și la sezonul trecut, în care noi am fost acolo. Am văzut meciuri, știu ce zic. Noi, ca orgoliu, ca grup, vrem să ne salvăm direct”, a punctat Ispas pentru GSP.

”Sper ca Dinamo să promoveze”

În mai 2022, U Cluj se impunea, scor 2-0 și 1-1, în „dubla” de baraj cu Dinamo, retrogradându-i pe „câini”. Denis spune că ar vrea ca roș-albii să revină în Liga 1.

”Dinamo? Sper să prindă play-off-ul, apoi să promoveze. Când noi ne-am duelat cu câinii, a promovat cel mai bun, din punctul meu de vedere. Cine și-a dorit mai mult.

Cu ce i-am surprins? Dorință mai mare. Am egalat calitatea, pe care credeau că o au ei în plus, și-am venit cu o dorință mai mare.

Dinamo a retrogradat din cauza debandadei ce-a fost la echipă! S-au bătut singuri. Și au dat de noi, care eram dispuși la sacrificiu. Am jucat totul sau nimic, unu la unu pe tot terenul, ne driblează, cădem, ne ridicăm și continuăm lupta”, a spus Denis Ispas.

Citește și

Uhrin nu dă înapoi, vrea până la ultimul cent. Cât va primi de la Dinamo