--> -->

Noutățile de la reunirea lui Dinamo: „Acasă! Ne dorim”

Dinamo se întoarce de joi la treabă. „Câinii” și-au încheiat vacanța.

Fanii sunt nerăbdători și pun presiune mai ceva decât adversarii de la baraj.

La orice postare oficială a reprezentanților clubului, indiferent de anunțul abonamentelor sau al cantonamentului din Slovenia, suporterii solicită urgentarea ridicării interdicției la transferurile și demararea în trombă în mercato.

„Trebuie să achităm ceva mai mult de 400.000 de euro pentru a rezolva cu interdicția, avem nevoie de 6-7 jucători pentru Liga 1”, a anunțat Burcă săptămâna trecută.

La antrenamente. Dar rămân la Dinamo?

Până să rezolve cu interdicția la transferuri, oficialii clubului afirmând că „sunt pe caz”, Dinamo se bazează tot pe jucătorii crescuți în curtea clubului, care se întorc după împrumuturi, în frunte cu Geani Crețu (23 de ani, ex-FC Argeș) și Ricardo Grigore (24 de ani, ex-FCU Craiova și Petrolul).

22 de meciuri a adunat Crețu pentru piteșteni, având un assist

15 partide a strâns Rici Grigore ediția precedentă pentru FCU Craiova și Petrolul

Fiecare spune că ”vrea”

„În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă. Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament și-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”, a mărturisit Geani Crețu.

A fost completat de Ricardo Grigore, pentru GSP.ro: „De vineri, sunt în alb-roșu, la antrenamente. Eu îmi doresc să continuu cu Dinamo, acum trebuie să-și dorească și ei. Mai am un an de contract, mai multe voi afla după ce discut cu staff-ul tehnic”.

„Da, ei vor reveni la antrenamente, vom lua o decizie în cel mai scurt timp”, a punctat antrenorul roș-albilor.

Citește și

Monica Bîrlădeanu, primele declarații despre iubit: „Liber de orice obligație”