--> -->

Noutate pentru Dinamo și Burcă: jucător în plus sub comanda antrenorului

Marius Tomozei a revenit la antrenamentele ”câinilor” și ar putea fi luat în calcul în curând de către antrenorul roș-albilor, Ovidiu Burcă.

E clar nu pentru deplasarea de la Baia Mare, este de-abia la al doilea antrenament și nu a mai jucat din luna februarie. Dar este o opțiune în plus pentru Dinamo.

S-a rupt în februarie

Marius Tomozei (32 de ani) s-a accidentat grav în duelul dintre FC Botoșani și Dinamo, terminat 4-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Fundașul „câinilor” a ieșit accidentat după doar câteva minute scurse din partida de la Botoșani. Sosit în această iarnă la Dinamo, Marius Tomozei a fost atacat dur de Malcom Edjouma și nu a mai putut continua partida.

Fundaşului dreapta i-a fost provocată o ruptură de ligamente și riscă să mai joace niciun meci în actuala stagiune. Tomozei trebuia să stea 6 luni departe de gazon, s-a preconizat la acel moment, dar a stat mult mai mult.

Tomozei a adunat trei meciuri în tricoul ”câinilor”, iar în vară i s-a prelungit contractul.

Marius Tomozei a fost operat cu succes

Dinamoviștii au anunţat că operaţia s-a încheiat cu succes, la finele lunii februarie.

„Marius Tomozei, supus unei intervenții chirurgicale la MedLife

Accidentat de Malcom Edjouma în minutul 5 al meciului FC Botoșani vs Dinamo București, fundașul Marius Tomozei a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Ortopedie MedLife România, a anunțat medicul echipei noastre, Constantin Tiberiu Horcea, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Formată din medicii Radu Paraschiv și Constantin Tiberiu Horcea, echipa medicală a realizat reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern și extern la genunchiul stâng al fotbalistului dinamovist.

Multă sănătate și o recuperare cât mai rapidă, Marius Tomozei!”, au transmis cei de la Dinamo, pe Facebook.

Citește și

Mihai Stoica: ”Am scăpat ieftin. Decizia nu i-a aparținut lui Dică”