--> -->

Noul stil Dinamo: ”Vărsăm sânge”

Dinamo a mai bifat o victorie în campionat, 2-1 cu Metaloglobus, la Clinceni, un succes care aduce echipa lui Ovidiu Burcă mai aproape de play-off.

Trupa din Ștefan cel Mare a început să creadă tot mai mult că va juca pentru promovare în primăvara 2023, după ce a adunat trei victorii în ultimele patru etape de campionat.

Bordușanu, suspect de ruptură

Dinamo urcă în clasament, ajunge la 16 puncte acumulate și se apropie de locurile din zona de play-off. Echipa alb-roșie a marcat de două ori prin Laruccea și Bani, dar a trăit meciul cu emoții pe final.

Singurul detaliu negativ este legat de o accidentare gravă, Antonio Bordușanu a ieșit accidentat de pe teren în repriza a doua și probabil este vorba despre ruptură de ligamente.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a analizat evoluția echipei sale în duelul cu Metaloglobus.

”Asta ne aduce punctele”

”Am întâlnit o echipă bună, care a pierdut în ultima etapă la Iași în ultimele minute. Știam că ne va aștepta un meci foarte greu, dar majoritatea timpului am controlat meciul, așa cum ne dorim, chiar dacă gazonul vedeți cum a arătat. Ultimele minute au fost trăite la maxim, au fost probleme cu capete sparte, trei arcade sparte, nu trebuie să ne plângem, mă bucur că am rezistat până la final.

Chiar dacă aveam doi oameni mai puțini, asta înseamnă Dinamo, toți când joacă cu Dinamo, toți vor să ne bată, să ne ia inimile din piept și să ne pună la masă de duminică, să povestească nepoților cum a fost. Trebuie să răspunzi cu aceiași intensitate, mă bucur că băieții au înțeles asta, trebuie să jucăm la intensitate, toate echipele se mobilizează. Dacă e cu sânge, vărsăm sânge, dar asta înseamnă Dinamo.

Toată lumea când joacă cu Dinamo, e momentul lor când vor să se afirme, eu nu acuz pe nimeni, toți prin mijloacele și metodelele vor să câștige. Vin cu linia mai în spate, încearcă să facă fel și fel de strategii, noi trebuie să fim pregătiți, teren prost, vreme rea sau bună, trebuie să câștigăm meciurile. Mă bucură spiritul pe care îl are echipa, l-am scos în evidență în ultimele meciuri, asta ne aduce punctele.

La Bordușanu nu știu exact, are o problemă la genunchi, îmi doresc să fie bine. Din cauza asta nu sunt prea bucuros, nu știu ce s-a întâmplat, sperăm să fie bine, e un tânăr de mare viitor și sper să îl avem alături de noi”, a declarat Burcă la finalul partidei.

Citește și

Cum poate Simona Halep să demonstreze că nu a luat intenționat substanța interzisă