Noul serviciu al lui ”Guriță”: le dă note lui Lewandowski și Mbappe!

Cosmin Contra, 45 de ani, are angajament după despărțirea de Dinamo la jumătatea lunii decembrie, este din nou observator tehnic din partea UEFA, cum a fost și înaintea precedentului mandat din Ștefan cel Mare.

După ce a asistat și a făcut analiza meciului Barcelona – PSG (1-4), marți seară a fost pe Stadio Olimpico la Lazio – Bayern Munchen (1-4). Ex-selecționerul a realizat raportul tactic și tehnic al fiecărei echipe în parte, analizând prestațiile antrenorilor și formațiilor lor, Simone Inzaghi (Lazio) și Hansi Flick (Bayern).

Raportul are un dublu obiectiv,: cunoaşterea opţiunilor tactice ale celor două echipe, dar şi alegerea celui mai bun jucător al meciului, precum şi al celui mai bun jucător din fiecare linie (portar, defensivă, mijlocaşi şi atacanţi).

După ce l-a apreciat și el pe Kylian Mbappe la precedenta partidă, după un hattrick al francezului în Catalonia, marți seară, “Guriță” l-a ales pe Robert Lewandowski drept cel mai bun jucător al confruntării de pe Olimpico.

“Lewandowski a marcat un gol și a fost periculos pe toată durata meciului. Și-a ajutat echipa în defensivă și a arătat o excelentă mobilitate pe tot parcursul meciului”, a declarat Cosmin Contra, potrivit site-ului UEFA.com.

Contra n-a avut posibilitatea de a-l vedea la treabă pe Ștefan Radu, lazialul fiind accidentat.

Momentan, nici ”Guriță”, nici Dinamo nu au anunțat că s-ar fi ajuns la o înțelegere în privința zecilor de mii de euro solicitate din salariile restante.

Citește și

Nelu Tătaru, soluție inedită: ”Românii ar putea fi testați anti-Covid în farmacii!”