--> -->

Noul șef de la Dinamo: ”Nu e Eternul Derby”

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile pe care le are clubul alb-roșu în Liga 2.

La primul sezon în a doua divizie, Dinamo se va duela cu CSA Steaua, iar meciul direct din sezonul regulat îi va avea pe ”câini” ca gazde.

Dinamo – CSA Steaua pe Arena Națională?

Conducerea lui Dinamo ia în calcul ca meciul să se dispute pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară. Pentru a închiria stadionul, Dinamo trebuie să achite înainte de meci aproximativ 25.000 de euro.

”La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua.

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo va fi unul interesant. Dar nu voi prezenta acel meci ca fiind Eternul Derby.

Pe plan sportiv, FCSB este continuatoarea clubului Steaua, care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni”, a spus Vlad Iacob la Pro Arena.

”Dinamo va fi activă pe piața transferurilor”

Dinamo – CSA Steaua este programat în etapa a 6-a din Liga 2, urmând să se joace pe 10 septembrie.

”Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor. Vom mai aduce jucători pentru a întări lotul. Vor fi liberi, nu avem buget de transferuri”, a reacționat noul oficial al bucureștenilor.

La primul meci cu noul antrenor Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo a trecut de CSO Plopeni, formație din Liga 3, scor 2-1. După 3 înfrângeri în precedentele 3 partide de verificare, Dinamo a obținut prima victorie, chiar la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

Citește și

Dan Negru a rămas îngrozit de un loc celebru pe litoralul românesc: ”Așa arată în 2022”