--> -->

Noul obiectiv al premierului Cîțu: ”Trebuie să eliminăm vocile anti-vaccinare”

Premierul Florin Cîțu a fixat marți o nouă intenție a Executivului pe care îl conduce. El a declarat că Guvernul și-a propus să ”elimine acele voci care mai există” impotriva vaccinării!

”Avem nevoie de campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.

Această întâlnire și cu OMS, și cu Unicef este pentru a informa corect cetățenii. Intrăm într-o nouă etapă, trebuie să creștem ritmul. Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este să ne vaccinăm.

Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să subliminiez că subminează efortul nostru.

Avem dozele necesare, putem vaccina peste 5 milioane de persoane la finalul lunii mai, peste 10 milioane la finalul lunii iunie. Avem susținerea sectorului privat, care ne susține în această campanie”, a declarat Cîțu în cadrul conferinței de presă săptămânale de la Palatul Victoria.

Citește și

Clotilde Armand atacă PSD și dezvăluie plăți făcute de primărie către TV și site-uri: ”Diamantul lasă urme”