Noul echipament dedicat fanilor DDB pe linia de producție! Decizie oficială

Suporterii DDB au obținut o nouă victorie importantă. După ce au făcut un nou sold out cu biletele virtuale, după ce au inițiat revocarea din funcție a directorului general Alex Couto și l-au convins pe Dario Bonetti să revină în cadrul clubului din Ștefan cel Mare, au rezolvat, în sfârșit, și situația echipamentului dedicat fanilor.

Conform Fanatik, liderii DDB au convins Consiliul de Administrație să-l mandateze pe Cristi Herciu să negocieze crearea unui echipament de joc care să fie inscripționat cu numele suporterilor din programul socios. Ideea a apărut în prim plan încă din primăvară, doar că managementul spaniol nu și-a mai dat concursul pentru aplicarea ei. Astfel, noua conducere a grupării l-a delegat pe Herciu să poarte discuțiile cu Macron pentru crearea echipamentului cu numele suporterilor din DDB.

În ultimele luni, au fost întârzieri cu aprovizionarea cu echipament sportiv din cauză că Dinamo nu a plătit niște bani pentru material sportiv achiziționat de la compania italiană.

Citește și

Reacția lui Cioloș la propunerea lui Barna pentru șefia Camerei Deputaților: ”Nu oamenii care cer funcții pentru găștile politice”