Wave Resort

Noua reședință a lui Dinamo. Unde se mută ”câinii”

Dinamoviștii sunt obligați să se mute de la RIN Grand Hotel până la finele acestei luni. Au găsit un nou loc pentru sediul clubului, la doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare, peste drum de Promenada Mall, a anunțat GSP.ro.

De 8 ani, sediul clubului “câinilor” a funcționat la RIN Grand Hotel, iar reședința dinamoviștilor se va schimba oficial în cel mai scurt timp posibil, lucru confirmat și de către dinamoviști.

Conform unei înțelegeri cu Ionuț Negoiță, roș-albii trebuie să părăsească sediul până la finele lunii iulie, iar procesul de strămutare a demarat deja.

Noua reședință a clubului va fi la doar doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare, în zona de nord a Capitalei, într-o clădire de birouri peste drum de Promenada Mall, pe strada Gara Herăstrău.

Dinamoviștii trebuie să amenajeze noul spațiu pe care îl vor ocupa, unul generos și care-i ajută și din punct de vedere logistic, fiind aproape atât de stadion, cât și cu acces direct spre baza de pregătire de la Săftica.

“Îmi ia cam o oră și jumătate să merg de la RIN Grand Hotel până la Săftica, un timp uriaș, un singur drum, nu m-am mai confruntat cu această situație”, a povestit Iuliu Mureșan, directorul executiv al roș-albilor, zilele trecute.

Noul sediu al “câinilor” îi așteaptă pe viitorii locatari, dinamoviștii revenind mai aproape de casa tradițională, complexul din Ștefan cel Mare
Țeapa lui Cortacero pentru Marica

În octombrie 2020, Pablo Cortacero și ai săi au discutat cu Ciprian Marica pentru a muta “birourile” lui Dinamo în spațiul deținut de acesta pe Calea Dorobanților, unul uriaș pentru staff-ul real al roș-albilor.

“O nouă țeapă a spaniolului, Ciprian s-a apucat, pe cheltuiala lui, să amenajeze zona după dorința lui Cortacero, cu culorile alese de el, a investit câteva zeci de mii de euro degeaba! Și-acum, dacă l-ar suna pe spaniol, Marica ar primi același răspuns: săptămâna viitoare vorbim despre detaliile închirierii”, au relatat dinamoviștii.

Citește și

Anamaria Prodan, conflict cu Gigi Becali: ”Când vorbea Reghe, îl sorbea din priviri. Îl dau îngerii afară din biserică”