Noua eră Mulțescu: ”Nu e scump și știa”. Mesaj pentru Gane. Echipe probabile

Gigi Mulțescu începe al 5-lea mandat diseară, la Dinamo, Nicolo Napoli este la al doilea meci pe banca ieșenilor de la revenire. Va fi un meci aprins, întrucât ambele formații vizează declicul.

Și două absențe de marcă în fiecare tabără, în linia ofensivă: Andrei Cristea, suspendat, și Adam Nemec, nerefăcut. Cristea a fost golgeterul campionatului în tricoul ”câinilor”, în 2010, și-a punctat de mai multe ori în poarta roș-albilor.

Unul dintre puternicii susținători ai lui Ionel Gane a fost managerul sportiv Mario Nicolae, acesta din urmă întorcându-i, practic, serviciul, întrucât antrenorul a fost unul dintre cei ce au insistat pentru sosirea oficialului la clubul din Ștefan cel Mare.

Mario Nicolae a dezvăluit că Gigi Mulțescu, noul antrenor al ”câinilor”, era cel mai potrivit pentru banca tehnică a lui Dinamo în acest moment.

”Să sperăm că în perioada asta de pauză să vedem unde se poate îmbunătăți situația. Să vedem cum putem să avem rezultate mult mai bune. Cu toții ne-am dorit ca domnul Mulțescu să revină la echipă și credem că este cea mai bună soluție pentru Dinamo în aceast moment. Era angajatul clubului și știa tot ce se întâmplă. Nu e scump. O să îi plătim salariile.

A fost o listă foarte, foarte scurtă. Mai era Bratu. Eu nu am vorbit cu domnul Șumudică, dar probabil a fost ceva interes. E clar că părerile sunt împărțite. Mulți și-ar fi dorit alt sau alți antrenori. Au existat fani ai lui Dinamo care sunt apropiați de Marius Șumudică, e un antrenor foarte bun. Eu am lucrat cu fotbaliști care l-au avut antrenor și mi-au vorbit foarte frumos despre el. Lista a fost foarte scurtă și ne-am oprit la Gigi Mulțescu”, a spus Mario Nicolae pentru GSP Live.

”Vreau să îi mulțumesc lui Gane pentru că a rămas într-un moment foarte greu, a avut și rezultate foarte bune, dar au apărut situații nefavorabile”, a spus Mario Nicolae pentru sursa citată.

Așa cum vă anunțam deunăzi, Gigi Mulțescu are un salariu de 5.000 de euro (aici aveți detaliile bonusurilor promise).

Echipe probabile

POLI
12. Brănescu – 19. Onea, 6. R. Popa, 3. Baxevanos, 24. Bușu – 18. De Iriondo, 8. Passaglia – 29. A. Stan, 70. D. Flores, 90. Calcan – 28. Djuranovic
ANTRENOR: Nicolo Napoli
REZERVE: 95. Brânză, 5. Cană, 11. Vanzo, 20. Platini, 22. Gaitan, 32. Acosta, 42. A. Zaharia, 77. Vega, 88. F. Cristea
ABSENȚI: A. Cristea, Frăsinescu (suspendați), Mihalache (accidentat), Popadiuc (incert)

DINAMO
12. Eșanu – 66. Puljic, 30. Bejan, 6. Ehmann – 22. Sorescu, 8. Anton, 77. Vl. Achim, 7. St. Filip – 32. G. Crețu, 99. Moldoveanu, 31. Fabbrini ANTRENOR: Gheorghe Mulțescu
REZERVE: 1. Kongshavn, 3. A. Radu, 10. Nepomuceno, 19. Blejdea, 26. Morsay, 27. R. Grigore, 29. Măgureanu, 38. Bani, 98. Mihaiu
ABSENȚI: Magaye (suspendat), I. Șerban, Gol (accidentați), Răuță, Nemec (nerefăcuți)

Citește și

Deconspiră discuțiile cu Contra: ”Așa a fost. Eu am fost sceptic”