Nou venit la Dinamo: ”Ne-am înțeles”

Alessandro Caparco (38 de ani), fostul portar din prima divizie a României, s-a înțeles cu Dinamo și va lucra în staff-ul lui Ovidiu Burcă.

Alessandro Caparco a fost dorit cu insistență de Ovidiu Burcă în staff-ul său, iar italianul a acceptat propunerea.

Burcă a confirmat

Fostul portar în vârstă de 38 de ani care este școlit la Coverciano s-a înțeles cu echipa care a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului 2021 – 2022.

”Da, ne-am înțeles cu Ale și îl așteptăm azi la Săftica, la antrenament”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, pentru ProSport.

Alessandro Caparco s-a retras în urmă cu doi ani

Alessandro Caparco (38 de ani) s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 10 august 2020, de la Poli Iași. Fostul portar italian a ajuns prima dată în România în septembrie 2010, la ASA Târgu Mureș, iar apoi a mai evoluat pentru Poli Iași, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. În Italia, Caparco a mai jucat pentru Moncalieri, Torino U19, Ivrea și Grosseto.

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului 2021 – 2022 din Superliga, după ce a pierdut barajul de menținere/ promovare cu U Cluj. După ce a ajuns în eșalonul secund, echipa din ”Groapă” a întâmpinat probleme.

Start fals

Trupa condusă de Ovidiu Burcă a jucat patru meciuri în sezonul 2022 – 2023 din Liga 2, iar „câinii” au bifat o victorie și au pierdut trei meciuri.

Astfel, Dinamo ocupă locul 18 în clasamentul ligii secunde, la egalitate cu Unirea Constanța și Șirineasa și la 7 puncte în spatele liderului Viitorul Șelimbăr.

Citește și

Diana Șoșoacă despre căsătoria Ilincăi Munteanu cu George Simion: ”Mi-e milă de fetița asta”