Norocul de partea unui dinamovist

Geani Crețu nu doar a semnat victoria de moral de la Botoșani, dar are și șanse să continue ca titular la Dinamo, fiind eligibil U21.

Golul lui Geani Crețu a făcut diferența la Botoșani, fiind prima reușită a jucătorului în tricoul alb-roșiilor. Iar golul i-ar putea aduce o recompensă uriașă fotbalistului, favorizat și de faptul că este eligibil U21.

Șanse mari să rămână titular la Dinamo

În ciuda faptului că nu a fost scutit de critici, Geani este polivalent: joacă cinci posturi! Fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, aripă dreapta, mijlocaș central și mijlocaș stânga. Crețu poate beneficia acum de câteva situații favorabile pentru el ca să fie titular nu doar în ultima etapă cu UTA, ci și la baraj.

Jucătorul de 22 de ani, născut în ianuarie 2000, are posibilitatea de a fructifica problemele la umăr ale lui Bordușanu, accidentarea pe termen lung și lipsa de formă sportivă a lui Bani, precum și eliminarea lui Grădinaru. Toți trei pot evolua ca mijlocaș dreapta, acolo unde îl vede Uhrin pe Geani.

Fan Maxim și Thiago

Crețu a adunat 42 de partide la echipa de seniori.

”Trebuie să ne respectăm blazonul, suntem echipă de Liga 1, nu ar trebui să ne gândim că am putea avea probleme la baraj. Suntem Dinamo și trebuie să arătăm că acest sezon a fost o întâmplare nefericită. Iar de la anul să atacăm obiective mai importante.

Îmi place foarte mult Alexandru Maxim, chiar dacă suntem pe posturi diferite. Are un stil deosebit de joc. Îmi place mult tehnica lui în regim de viteză. Dar să păstrăm proporțiile, bineînțeles! Din străinătate, cu atât mai puțin să cred că mă pot asemăna cu cineva. Îmi place mult Thiago Alcantara”, a declarat dinamovistul.

Citește și

De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme: ”Fericirea e ca EKG-ul unui om sănătos”