Noile abonamente de la Dinamo, prețuri și detalii. Cum poate juca echipa pe Arena Națională

Dinamo a făcut anunțul mult așteptat! Suporterii ”câinilor” au posibilitatea de astăzi să-și procure abonamentele pentru noul sezon de Liga 1.

Iată anunțul făcut de conducerea grupării!

”ABONAMENTE PENTRU SUPERLIGA 2023-2024

Cei mai frumoși suporteri din țară revin pe prima scenă a fotbalului românesc!

Așteptarea a luat sfârșit! Abonamentele pentru duelurile disputate pe teren propriu de Dinamo București, în Superliga 2023-2024, sunt aici și pot fi achiziționate de pe: https://www.bilete.ro/abonamente-dinamo/abonamente-dinamo-2023-2024

Sezonul 2022-2023 a fost despre luptă și spirit de sacrificiu, iar toate acestea au fost încununate de promovarea echipei în Superligă.

Începem sezonul 2023-2024, în primul rând, cu recunoștință. Vă suntem recunoscători vouă, câinilor!

5.858 de abonamente sunt disponibile, pregătite pentru stadionul unde ați făcut constant sold-out – Arcul de Triumf.

Peluza Nord: 375 ron
Peluza Sud: 375 ron
T2: 600 ron
T1: 800 ron
VIP: 1500 ron
Abonament Diaspora: 450 ron *valabil doar pe Arena Națională

Beneficiază de 10% reducere la achiziționarea abonamentelor:
– cei 664 de abonați din sezonul trecut, în baza codului de reducere primit pe e-mailul cu care au achiziționat abonamentul anterior
– membrii DDB, în baza unui cod unic de reducere care va fi transmis fiecăruia prin Programul DDB
– suporterii care au prins perioada de glorie a clubului și, totuși, nu s-au dezis de Dinamo în momentele grele – pensionarii au reducere în sectorul special alocat, anume K din Tribuna a II-a
– cei ce vin din urmă să țină steagul sus – elevii și studenții, la fel ca în cazul pensionarilor, vor beneficia de acest discount în sectorul K al Tribunei a II-a

Și pentru că „D”ragostea nu are granițe, cei din diaspora au posibilitatea să achiziționeze abonamente cu 25% discount în inelul 3 al stadionului – acestea vor fi valabile doar la meciurile disputate pe Arena Națională.

Începând cu acest sezon, pregătim și o serie de facilități pentru abonați, așa că stați cu ochii pe paginile de social media ale clubului!

Organizarea meciurilor depinde de interesul suporterilor.

Ne dorim ca toate meciurile disputate de Dinamo București pe teren propriu să aibă loc pe cel mai mare stadion al țării – Arena Națională – însă aceasta poate deveni realitate atunci când vor fi sold-out cele 5.858 și 5.000 de persoane își vor exprima dorința de a merge pe acest stadion, prin abonamente Diaspora.

Cu toate acestea, Arena va fi indisponibilă pentru prima lună a campionatului, astfel că primele 2 meciuri disputate de câinii roșii acasă vor avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf” indiferent de situație.

Arena Națională va găzdui cu siguranță meciurile pentru care suporterii prezintă un interes ridicat.

Abonamentul poate fi utilizat pentru accesul la meciuri atât în format digital, cât și fizic.

Abonamentele sunt valabile pe întreaga durată a sezonului 2023-2024, pentru meciurile disputate pe teren propriu de către Dinamo.

ABONAMENTE: https://www.bilete.ro/abonamente-dinamo/abonamente-dinamo-2023-2024”.

Citește și

Iohannis a anunțat oficial că îl desemnează premier pe președintele PSD, Marcel Ciolacu: „Să continue munca serioasă, eficientă și eficace”