Noii șefi de la Dinamo, prezentați: ”Va fi o călătorie interesantă”

Dinamo și-a prezentat astăzi noua conducere, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, alături de mai vechii Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu.

Primele reacții oficiale ale noilor conducători:

Eugen Voicu, acționar majoritar

”Noi vrem să schimbăm abordarea pe care o știți deja în fotbalul românesc. Vrem să deblocăm și să relansăm acest club.

Să gestionăm acest club alături de alți antreprenori. Să nu existe un singur acționar care să fie factor de decizie. Acest model este unul similar oricărei afaceri.

Nu vreau să fac bani cu investiția făcută în clubul Dinamo. Regulile trebuie să fie ale unui business bine administrat. Aș vrea să ne ferim de întrebări de cancan, dacă se poate, într-o asemenea situație există și mult zgomot. Vom încerca să fim foarte la subiect, nu vrem să facem promisiuni pe care nu le putem onora. Nu se poate întâmpla nimic peste noapte!

Nu domnul Badea m-a convins să vin la Dinamo, dar apreciez suportul oferit în comunicarea cu domnul Șerdean.

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo

”Este o onoare să fiu la Dinamo. Împreună cu Eugen, cu Vlad și alături de Răzvan, vrem să facem pași mici pentru ca Dinamo să se reorganizeze. Administrativ și sportiv.

Cel mai important ingredient va fi coeziunea echipei. Toți de la masă am înțeles proiectul, traiectoria pe care trebuie să o aibă Dinamo. Ne dorim să vorbim mai puțin, să vorbim pe ceea ce s-a realizat, nu pe himere, pe promisiuni fără acoperire. Sunt implicat de ceva vreme în viața clubului, împreună cu Vlad.

Vrem să aducem Dinamo acolo îi este locul. Va fi o călătorie foarte interesantă!”

Citește și

Alina Pușcău despre viața la Hollywood: ”Ei nu cred în dragoste. Vin Diesel mereu îmi scria doar asta”