--> -->

Noii șefi ai lui Dinamo: ”Sunt convins”

Dinamo a învins-o pe Oțelul, scor 3-0, vineri seară, în runda cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde.

Andrei Nicolescu, președintele „câinilor”, i-a felicitat pe Lamine Ghezali și Cătălin Țîră, marcatorii golurilor, printre alții, apreciind evoluția echipei lui Ovidiu Burcă.

”Ne ținem de planul nostru”

La finalul partidei de pe ”Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo a prefațat meciul cu CSA Steaua (18 aprilie, ora 19:00), primul pentru actuala conducere a „câinilor”.

”Vreau să fie un spectacol în tribune. Vreau ca galeriile să se respecte. Pe teren sunt convins că va fi o luptă crâncenă. După cum i-am văzut pe băieți, motivați și încrezători, sunt convins că vom face o partidă foarte bună.Din punct de vedere fotbalistic, suntem pe un trend ascendent.

Noi vom face lucrurile pas cu pas. Chiar dacă lucrurile nu se văd, ne ținem de planul nostru. Acum ne concentrăm pe obținerea licenței. Ne reorganizăm, ne repoziționăm și creștem”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.

Burcă, încrezător

”Acum pot să vorbesc despre meciul cu Steaua. Avem o săptămână lungă în față. Ne așteaptă un derby. Ținând cont de tradiție și de dorința asta incredibilă a suporterilor, vom face tot ce ne stă cu putință pentru a merge în Ghencea și a câștiga”, a spus Ovidiu Burcă după a două victorie la rând cu scorul de 3-0, după un succes identic cu Unirea Dej.

Citește și

Coman, execuție de clasă, dar supărare: ”Slab”