Noi emoții pentru Dinamo: Irobiso amenințat!

Christian Irobiso (28 ani), atacantul nigerian de la Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, după declarațiile făcute la finalul partidei Dinamo – FCU Craiova, scor 1-2.

Dinamo se pregătește pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1, programat în dublă manșă pe 22 și 29 mai, însă „câinii roșii” au din nou emoții în privința atacantului lor.

Ar putea fi suspendat din nou

Irobiso a fost în centrul atenției și la meciul cu CS Mioveni, pierdut de Dinamo, scor 0-2. Atunci, nigerianul și-a pierdut cumpătul și l-a pălmuit pe Andrei Panait, gest pentru care a primit cartonaș roșu. După ce și-a ispășit pedeapsa de trei etape, atacantul ar putea fi suspendat din nou.

”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Se judecă miercuri

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist, iar termenul de judecată anunțat de FRF este 11 mai.

Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Citește și

Grindeanu, revoltat că hocheiștii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc: ”Gest infam”