Nicușor Stanciu: ”Pentru ei am jucat”

Nicușor Stanciu a povestit ce a simțit după ce a marcat până acum golul cel mai spectaculos de la EURO2024. Fotbalistul a făcut un meci fabulos în Germania și a ținut să mulțumească suporterilor.

”Cred că după nașterea fetițelor este cea mai fericită zi din viața mea, cred că ceea ce am trăit asta nu se mai poate repeta, e de neegalat. Mulțumesc din suflet acestor suporteri minunați pentru că ceea ce ne-au făcut să simțim asta la intonarea imnului trăiești odată în viață. Am jucat pentru toți românii, indiferent unde s-ar afla ei.

Mă bucur că mi-a ieșit astăzi, v-am spus că pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor, pe mine mă interesează ca echipa națională să aibă rezultate, nici pe mine, nici pe colegii mei, nu mă interesează cine este marcatorul”, a declarat Nicușor Stanciu.

Răzvan Marin:

”Nici nu știu, de abia mai vorbesc, ne bucurăm că am reușit să facem un meci extraordinar și să bucurăm milioane de români. Mi se zburlește pielea pe mine, eu am spus tot timpul că am încredere în grupul ăsta. Este ceva ce nu poți să descrii în cuvinte, ceea ce simțim cu toții. Sunt mândru de ceea ce am reușit în teren, suntem un grup unit și doar împreuna putem face lucruri frumoase. Al lui Nicu a fost golul mai frumos”, a declarat Răzvan Marin.

Citește și:

România magică! Băieții lui Edi Iordănescu, scor la masa verde cu Ucraina