Nicușor Dan, singur la dezbaterea dinaintea alegerilor. Ce a zis de Firea

Nicușor Dan, candidatul PNL-USRPLus la Primăria Capitalei, a invitat-o de câteva ori pe Gabriela Firea la o dezbatere televizată înaintea alegerilor locale de duminică. Aseară s-ar fi putut petrece acest duel al ideilor, dar Firea nu a mai ajuns în studioul Realitatea Plus.

Astfel, bucureștenii nu vor avea parte de o confruntare între cei doi candidați, care sunt pe primele două locuri în toate sondajele de opinie de până acum, cu Nicușor Dan având un mic avans. Candidatul Dreptei a amintit din nou nereușitele ultimilor 4 ani de domnie a Gabrielei Firea.

“Candidatul PSD nu a venit în faţa bucureştenilor cu un rezumat real a ceea ce a făcut, dimpotrivă a venit cu tot felul de lucruri inventate care pot fi uşor contracarate şi cred că nu doreşte lucrul acesta.

Traficul e mult mai prost decât acum patru ani, deci nicidecum nu a fost o revoluţie în trafic. Poluarea: România condamnată pentru Bucureşti de Curtea Europeană de Justiţie şi Comisia Europeană spune că proiectele propuse pentru Bucureşti sunt iluzorii. Mai mult, prin PUZ-urile de sector pe care le promovează prevăd desfiinţarea a 400 de hectare de spaţiu verde care devin construibile, ceea ce e incalificabil.

Tot timpul acestui mandat am văzut sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”, a declarat Nicușor Dan.

Prezentă la altă televiziune, Firea a încercat să pareze atacurile contestatarilor săi. “După patru ani de zile în care am spus de câte ori am avut ocazia şi de câte ori am fost primită la televiziuni că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate doar de către primarul general şi de primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale şi depind de ministere care aparţin Guvernului – centura este la Ministerul Transporturilor, deci la Guvern, însemnând traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt avizate, autorizate de către Ministerul Mediului, mai departe Elcen-ul, apa caldă, toată vara Guvernul, prin Ministerul Energiei, a ţinut în revizie CET-urile intenţionat pentru ca bucureştenii să se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apă caldă că aşa a promis USR-ul, votaţi-ne că noi dăm apă caldă de luni, prin ţevile acestea de 60 de ani”, a spus Firea la RTV.

Citește și

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru tineri, înainte de alegeri

No Comments Yet

Comments are closed