Wave Resort

Nicușor Dan ripostează! A fost la Parchet, după scandalul din Sectorul 5

Nicușor Dan nu mai acceptă șicanele pe care i le pun cei din PSD. Rivalii politici i-au bruiat două conferințe de presă. La ultima, din Sectorul 5, câteva mașini ale serviciului de Salubritate au claxonat când candidatul Opoziției pentru Primăria Capitalei dorea să vorbească.

Azi, Nicușor Dan a mers direct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și a depus plângere penală împotriva primarului sectorului 5, a șefului Poliției Locale și a directorul Companiei de Salubritate.

“La acţiunea de acum câteva zile, pe 18 iunie, au fost folosiţi bani publici şi angajaţi ai serviciului public de salubritate pentru împiedicarea unei conferinţe de presă. A venit Poliţia naţională, vinovaţi sunt primarul Sectorului 5, şeful Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi şeful companiei de salubritate, companie publică a Sectorului 5, care au permis desfăşurarea acestor activităţi. Infracţiunile sunt delapidare şi abuz în serviciu, alături de tulburarea ordinii publice, pentru că, aşa cum am spus, este vorba de folosirea unor mijloace publice, angajaţi şi bani publici, pentru o acţiune în folosul partidului şi în detrimentul unui competitor politic”, a declarat Nicușor Dan.

Citește și

Cine a scos FCSB din lupta pentru titlu! Gigi Becali și-ai lui au depus armele