Nicușor Dan despre Firea: “Îi ridica ode lui Dragnea”

Nicușor Dan încinge și mai tare războiul deja fierbinte pentru Primăria Capitalei. A luat-o la bani mărunți pe Gabriela Firea, principala sa contracandidată. Omul care reprezintă PNL și Alianța USR-PLUS i-a reamintit actualului edil al Bucureștiului câteva momente cu care nu se poate lăuda.

“Gabriela Firea este preşedintele PSD Bucureşti şi este un exponent al PSD-ului şi, dacă ne aducem aminte, din 2017 dinainte să se supere pe Liviu Dragnea, îi ridica adevărate ode despre cât de bine conduce partidul, deci doamna Firea este în PSD, este o femeie ambiţioasă, evident că, dacă ar putea, ar lua şefia PSD-ului. Din păcate pentru dânsa, este un politician care iscă conflicte cu toată lumea. A avut un mandat de primar în care a avut primari de sector, a avut Guvern, a avut Parlament de aceeaşi culoare politică şi s-a apucat să spună despre fiecare să spună că nu sunt în stare să o ajute şi iată că s-a izolat. Mi-e greu să cred că o să ajungă vreodată preşedintele PSD.

Dacă nu ar fi băgat zeci de milioane de lei în publicitatea aşa-ziselor organizări pe care ea le-a făcut la Primăria Capitalei probabil că nu ar fi nici la 15 la sută azi. Dar, prin această publicitate continuă pe care a făcut-o din banii noştri, e undeva la 35-40 la sută şi asta este principala luptă şi important este de observat că, spre deosebire de alte dăţi, dreapta a înţeles mesajul pe care susţinătorii l-au transmis”, a spus Nicușor Dan la Realitatea Plus.

Candidatul Dreptei a aflat ieri că în cursa pentru Primăria Generală a intrat și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE. “Nu aş vrea să dăm foarte multă importanţă acestei ştiri, lupta mea este cu Gabriela Firea, primarul în funcţie. Asta este lupta între PSD şi anti-PSD şi sunt fericit că partidele de dreapta au ajuns să aibă candidat comun şi sper că în campanie să vorbim chiar de cum putem să dezvoltăm oraşul ăsta”, a completat Nicușor Dan.

No Comments Yet

Comments are closed