Nicușor Dan, bruiat din nou la o conferință de presă. De data asta, în Sectorul 5

Războiul declanșat de Primăriile din București contra lui Nicușor Dan a ajuns la un nou episod. La doar două săptămâni de când viceprimarul general Aurelian Bădulescu a încercat să oprească o conferință de presă a contracandidatului Gabrielei Firea la Primarie, azi, Nicușor Dan a fost bruiat în Sectorul 5.

hotel iceberg balcic-->

Candidatul Opoziția a vrut să organizeze o conferință de presă pentru a expune PUZ-ul sectorului 5, ce urmează să fie aprobat azi în Consiliul General al Municipiului București. A fost însă așteptat de camioanele de la firma de salubritate a Primăriei Sectorului 5. Șoferii au ambalat motoarele și au claxonat non-stop.

hotel pam beach olimp-->

Nicușor Dan a încercat să-i potolească, apelând la un polițist local, fără a avea însă succes. Mai mult, polițistul l-a evacuat pe Nicușor Dan pe trotuar, acuzându-l că face circ.

“Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului 5 şi împotriva şefului acestei companii de salubritate care aparţine Sectorului 5 şi împotriva Poliţiei locale a Sectorului 5 pentru că în urma unei acţiuni deliberate au perturbat liniştea publică”, a declarat Nicuşor Dan.

Citește și

Orban amenință cu noi restricții. Cum pot apărea


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed