Nicușor Dan a promis azi: ”Salariu 1.400 de euro pe lună în următorii 4 ani”

Alegerile locale se vor desfășura pe 27 septembrie, au rămas două săptămâni până la data scrutinului. Momentan, suntem la ora promisiunilor, iar politicienii se luptă să ne câștige încrederea.

Nicușor Dan este unul dintre favoriții pentru funcția de primar general al Capitalei, fiind în luptă directă cu Gabriela Firea, edilul șef în exercițiu. În cadrul unei conferințe de presă la sediul său de campanie, el a făcut un anunț uriaș, dacă se va îndeplini: bucureștenii vor ajunge să câștige, în medie, 1.400 de euro net pe lună în următorii 4 ani! Asta susține el.

Potrivit candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, salariul locuitorilor din Capitală va crește cu aproximativ 60 la sută față de valoarea celui din acest moment, care este de aproximativ 867 de euro. “După cum știți, în campanie am vorbit de Noul București și am rezumat programul la trei lucruri: un oraș în care bucureștenii se mișcă mai bine, respiră mai bine și câștigă mai bine”, a rezumat angajamentul său, candidatul susținut de PNL și URS-PLUS.

Nicușor Dan a acuzat actuala administrație a Capitalei că a blocat creșterea salariilor bucureștenilor, trimițând săgeți către principalul său opozant. “Prognozele de acum cinci ani spuneau că Bucureștiul va decola economic și că decalajul dintre București și restul României se va mări. Din păcate, această administrație nu a reușit nici măcar să fie la nivelul mediu al României. Și, dacă e să facem o socoteală, putem să spunem că media banilor pe care fiecare bucureștean i-a pierdut în ultimii patru ani a fost de 100 de euro pe lună”, a menționat acesta.

Citește și

Andreea Bălan, poze impresionante în vacanța cu iubitul pe litoralul bulgăresc

No Comments Yet

Comments are closed