Nicoliță cere bani pe Tik Tok

Bănel Nicoliţă a anunţat în urmă cu câteva săptămâni finalul proiectului CS Făurei. Fostul mijlocaş de la FCSB visa să ducă echipa din localitatea natală în primele ligi şi şi-a investit toţi banii pe care i-a câştigat din fotbal.

Cum vrea să facă bani

Fără niciun sprijin financiar, Bănel Nicoliţă a pierdut aproape tot. Iar din informaţiile Fanatik, fostul fotbalist a ajuns să ceară bani pe Tik Tok! El face diverse filmuleţe şi provocări pe reţeaua de socializare, iar fanii pot dona, cumpărând diferite obiecte virtuale.

Deşi investiţiile de la CS Făurei l-au ruinat, Bănel Nicoliţă are planuri mari cu un nou proiect. Vrea să îşi deschidă propria şcoală de fotbal, în care va pregăti copii între 5 şi 10 ani, preţul unui abonament fiind de 250 de lei.

Câștigă lunar aproximativ 2.000 de euro pe Tik Tok

Pe Tik Tok, Bănel Nicoliţă are un cont cu aproape 110.000 de urmăritori în acest moment şi încearcă să obţină cât mai mulţi bani din donaţii pe reţeaua de socializare. FANATIK a aflat că, în prezent, Nicoliţă face aproximativ 1.500-2.000 de euro lunar pe Tik Tok.

Utilizatorii care au un cont cu mulţi urmăritori pot să creeze diverse filmuleţe în care lansează diverse provocări. Cum funcţionează monetizarea? Fanii îşi încarcă portofelul electronic de pe Tik Tok cu o sumă de bani pentru care vor primii puncte.

 

Cum se fac banii pe Tik Tok?

De punctele respective, utilizatorii pot să cumpere diverse obiecte virtuale: şepci, locomotive, avioane, trofee, etc. Fiecare dintre aceste obiecte costă un număr de puncte şi se pot găsi pe conturile persoanelor cu mulţi urmăritori.

Astfel, cu cât utilizatorii cheltuie mai multe puncte pe contul lui Bănel Nicoliţă, cu atât va putea fostul fotbalist să convertească punctele în bani. Nu toate punctele cheltuite pe contul utilizatorilor le revin lor, o proporţie importantă revenind reţelei de socializare.

Bănel Nicoliţă nu este momentan la un nivel înalt în ceea ce priveşte veniturile din Tik Tok, utilizatorii cu milioane de urmăritori ajungând să facă zeci de mii de euro la fiecare două sau trei săptămâni.

A fost în SUA pentru a face rost de bani

Fanatik a scris pe larg despre problemele cu banii cu care se confruntă Bănel Nicoliţă. El a fost pentru o perioadă în Statele Unite anul trecut, pentru a putea face rost de bani pentru a-şi plăti datoriile.

În iarnă, Bănel Nicoliţă a revenit cu mari speranţe la Făurei şi promitea promovarea echipei în eşalonul secund. Fostul fotbalist s-a bazat pe sprijinul financiar al unui om de afaceri român stabilit în Elveţia care i-ar fi promis că va investi alături de el la echipă.

Citește și

2 milioane de doze vaccin aruncate. Mai vin