--> -->

Nicolescu i-a răspuns lui Țălnar: ”4 milioane de euro”

Cornel Țălnar i-a atacat pe noii acționari ai lui Dinamo, a sosit răspunsul din partea lui Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului.

”Țânțarul” a fost cel care a intermediat venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo, după care a urmat dezastrul financiar, iar Nicolescu a ținut să-i reamintească acest detaliu.

De asemenea, Nicolescu a dorit să demonteze ipoteza conform căreia el și partenerii săi din „Red & White 2022 Management” nu au investit aproape deloc din momentul în care au preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean și a dezvăluit că, din martie până în prezent, în conturile clubului au intrat patru milioane de euro.

”Important este că suntem singurii care ne-am asumat să salvăm Dinamo”

„Nu pot să comentez, domnul Țălnar a demonstrat, a fost și el conducător, dacă faptele vorbesc pentru dânsul, e suficient. Mă refer la tot ce a făcut dânsul în perioada aia și e suficient, chiar nu are rost să intru în polemica asta. Important e că suntem singurii care ne-am asumat să salvăm Dinamo în februarie.

Lăsăm timpul să judece, o să vedem în timp, lucrurile nu se pot construi peste noapte. Toată teoria asta că nu sunt bani este falsă. Tocmai făceam un calcul și din martie până astăzi am adus în club 4 milioane de euro, mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea un club puternic”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Cornel Țălnar spune că el a contribuit la salvarea lui Dinamo!

„N-am mai vorbit cu domnul Șerdean. El m-a rugat să le fac atunci legătura cu domnul Negoiță. Mai multe nu am făcut. Nu am mai fost la meciuri și nu m-a mai contactat nimeni de la club. Eu nu cred că se mai poate întâmpla ceva bine cu echipa. În interior nu se poate pătrunde și prefer să urmăresc lucrurile de la distanță.

Dânsul (n.r. Dorin Șerdean) s-a chinuit un an să ia acțiunile de la Cortacero și a ieșit la televizor și a spus că nu poate ține echipa și caută investitori. A readus acțiunile în țară, însă a vrut să le dea la cineva care să poată să continue drumul lui Dinamo, nu să o bage în faliment. Eu zic că mai mult de atât nu putea face. A reușit maximum. Cred că nici dumnealui nu îi știe pe oamenii ăștia, dar nu a vrut să moară Dinamo. Ei au spus că nu îi interesează legendele clubului.

Am avut și eu o contribuție la aducerea acestor oameni și i-am tot spus lui să renunțe la acțiuni. Atunci dacă nu luam licența, Dinamo ajungea în liga a treia.

Să dea Dumnezeu să vină oameni cu gânduri bune și să bage bani, să nu mai vedem echipa pe penultimul loc. În condițiile în care vin oameni care doar dau bani cu țârâita și Dinamo trăiește de pe o zi pe alta, nu se poate face performanță.

”Îndepărtarea lui Badea o greșeală”

Părerea mea e că trebuie să vină un om de afaceri puternic sau o firmă care să bage bani. O mână de fier care să zică: «Eu sunt cel care conduc și fac tot ce trebuie la Dinamo. Aduc oameni competenți pe toate domeniile de activitate și lăsați-mă un an-doi să vedeți ce pot să fac».

În momentul în care vii și bagi 2, 3, 5 lei, să luăm jucători pe care nu i-ar lua nimeni, eu zic că nu se poate face fotbal. Atâta timp cât în primul rând nu sunt oameni care să se priceapă, Dinamo se va scălda în mediocritate. Repet, mi-e frică sincer să nu revenim în Liga 2. Este o greșeală și îndepărtarea lui Nicolae Badea pentru că este un om care a făcut multe lucruri bune la Dinamo.

Cel mai nebun dinamovist a fost Cristi (n.r. Borcea). Dacă el vrea să vină, ar revoluționa 100% echipa. Eh, fiul lui. Tot Cristi ar fi «capo di tutti capi». Unul ca Borcea ar trebui să vină la Dinamo”, a spus Cornel Țâlnar în cursul zilei de vineri, potrivit fanatik.ro.

Citește și

”Stare de război” în Israel: 5.000 de rachete lansate de Hamas