Nicolae Guță fără milă față de propriul fiu, după ce acesta a făcut accident drogat: ”Trebuia să nu mai fie în viață”

Nicolae Guță a făcut primele declarații după ce fiul său, Nicușor Guță, a făcut accident fiind drogat. Manelistul a spus tot ce a avut pe suflet și susține că i se pare normal ce a făcut fiul său, având în vedere viața pe care a ales să o trăiască!

Ce s-a întâmplat cu fiul manlistului

Nicolae Guță a vorbit fără perdea despre fiul său, Nicu Guță. Contactat de reporterii Star Magazin, citați de romaniatv.net, manelistul nu s-a abținut și a dezvăluit lucruri inedite despre fiul său. Potrivit acestuia, Nicu Guță ar duce de mai mult timp o viață haotică, plină de alcool, droguri și lucruri ilegale ce îi pun în pericol viața și integritatea.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Nicu Guţă ar fi fost prins drogat la volan pe strada Livezeni, în Petroșani, după ce ar fi sărit cu mașina pe care o conducea într-un șanț.

Tânărul a fost testat cu aparatul Drug-Test și a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării prezenței și cantităților de substanțe interzise în organism.

”E ceva normal, haotic, distrugere de viață”

„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul normal și OK în modul în care își duce el viața, adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul, e defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…) Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini”, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.

Nicolae Gută a mai spus că fiul lui a avut nenumărate accidente de-a lungul timpului, iar viața lui a fost pusă în pericol de mai multe ori.

„La ce bubuituri și-a dat el…La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățin acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii.

Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează de multă vreme ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a mai declarat Nicolae Guță.

În autoturismul lui Nicu Guță a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Citește și

Marcel Ciolacu vrea o nouă lege a pensiilor din 2024: ”Foarte multe inechități”. Ce diferențe sunt