Nicolae Dică a vrut să-și dea demisia: ”Cum să pleci cu pata pe tine?!”

MM Stoica a dezvăluit în această seară faptul că Nicolae Dică a vrut să își dea demisia după victoria obținută de FCSB în duelul cu UTA, scor 2-1.

”Nu dau din casă, nu dau înregistrări”

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că a avut o discuție cu Nicolae Dică imediat după meci, iar antrenorul a vorbit și cu Gigi Becali.

Nicolae Dică a vrut să-și dea demisia imediat după victoria obținută de FCSB cu UTA, MM Stoica dezvăluind dorința antrenorului echipei: ”Aseară (n.red duminică) a vrut să își dea demisia!

Eu nu dau din casă, nu dau înregistrări. Cu Silkeborg nu a fost niciun obiectiv. Ai numărul lui? Cheamă-l și întreabă-l, nu pot să spun de ce a vrut să plece aseară. (n.red replică la adresa moderatorului emisiunii de la TV OrangeSport).

Am avut şi noi o discuţie aseară şi după a vorbit cu patronul, mai ales că nu ştia relaţia mea cu patronul. Am zis că vreau să ştiu că rămâne şi a rămas”.

”Tu trebuie să ștergi rușinea”

MM Stoica a dezvăluit și discuția pe care Nicolae Dică a avut-o cu Ciprian Marica, explicând că fostul atacant al naționalei a vrut să transmită un alt mesaj, însă a fost interpretat greșit:

”Am avut o discuție cu Dică, noroc că el nu e conflictual, l-au atacat foști fotbaliști. Marica a vorbit după cu Dică și i-a explicat că el a declarat altfel, că după o asemenea înfrângere, el și-ar fi rupt carnetul de antrenor, nu că i-a spus asta lui Dică”.

Gigi Becali a vorbit și el despre discuția pe care a purtat-o cu Nicolae Dică, în care l-a întors din drum pe antrenor: „Băiatul mi-a spus: ’Spune-mi şi plec!’. I-am spus să îşi facă treaba, am avut realizări cu el.

Nu vreau să fie umilit de situaţie… ’Tu pleci acum când ai luat 10-0? Tu trebuie să ştergi ruşinea, să câştigi 5-7-10 meciuri. Cum să pleci acum, cu pata pe tine’”.

Citește și

Anamaria Prodan a intrat în politică: decizie surpriză