--> -->

Nicolae Ciucă, dezvăluire personală: ”Mi-e teamă de un singur lucru”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale, că ”în acest moment există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare”.

Care e grija premierului acum

”În acest moment există o singură posibilitatea – să ne îngrijim de guvernare”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat joi la RTV dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale din anul 2024.

Chestionat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, în perspectiva în care ar intra în cursa pentru prezidenţiale, preşedintele PNL a răspuns: ”Mi-e teamă de un singur lucru – să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să îmi fie teamă”.

”Sunt un om normal și cred”

Întrebat dacă este un om credincios, liderul liberalilor a replicat: ”Sunt un om normal şi cred. Credinţa nu se împărtăşeşte, credinţa se trăieşte şi se arată prin ce facem şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă. Nu e greu să faci bine în politică”.

Acesta a adăugat că ”adevărul este lucrul cel mai uşor de făcut şi de spus”.

”De multe ori îmi spun şi colegii că sunt foarte franc şi niciodată nu încerc să îmbrac în ceva anume ceea ce gândesc”, a completat Ciucă.

Citește și

Mario Iorgulescu: ”Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca”. Legătură cu fosta soție a lui Steliano Filip