Nicolae Badea vorbește concret despre Dinamo: ”Asta se va întâmpla, s-a discutat cu jucătorii”

Nicolae Badea a fost vreme de 15 ani numărul 1 la Dinamo și a câștigat 12 trofee în Ștefan cel Mare. Fostul conducător al grupării a alocat săptămânile trecute 50.000 de euro pentru ca echipa să încheie etapele de final din 2020.

Badea s-a reapropiat de club în ultima perioadă, chiar dacă afirmă că nu vrea să revină în fotbal sau la echipa din Ștefan cel Mare. ”Nu cred că vom asista la un exod al jucătorilor. Ce vă pot spune este că s-a discutat cu jucătorii reeșalonarea restanțelor salariale pe care clubul le are către ei.

Atâta vreme cât Dinamo are un acționar majoritar nu mă voi implica mai mult decât am făcut-o până acum. Am mai spus-o, dacă am dat niște bani, totul e din postura de fan ”Dinamo” și din solidaritate cu suporterii din DDB.

Fanii din DDB care au contribuit cu bani dețin și creanțe în club. Dinamo trăiește astăzi prin efortul minunat al celor 12.000 de suporteri cotizanți. O mișcare născută, culmea, la un meci al Stelei cu Manchester City.

Acești fani sunt formidabili. Și vă mai spun ceva. De fapt, l-aș cita pe Boloni, care la voi în ziar a spus că ”Bogăția sentimentală a suporterilor este mai importantă decât a celui ce vine să conducă”.

Dinamo este o societate. Și ca în orice societate, conducătorii vin și pleacă. Mult mai importanți, în cazul nostru, al unui club de fotbal, sunt suporterii. Ei rămân întotdeauna alături de club. Iar ai lui Dinamo, mă repet, sunt formidabili”, a declarat Badea pentru GSP.ro.

Citește și

Scumpiri masive în energie, creșteri de prețuri la carburanți și la țigări de mâine