--> -->

Nicolae Badea le face reclamă noilor acționari: ”Prima urgență a clubului”

Nicolae Badea a avut un rol important în rezolvarea situației acționariatului, așa cum au declarat cei implicați în afacere.

Badea nu a ascuns faptul că îl cunoaște pe Eugen Voicu, cel care deține 40% din societatea Red&White Management și a spus care ar trebui să fie prioritățile investitorilor pe termen scurt.

”Eu îi cunosc”

”Cred că sunt reflexe ale unor jurnaliști frustrați cei care cred că prin contestarea oricărei inițiative în sport rezolvă ceva și care au așteptări instantanee din momentul în care apare o schimbare sau o structură acționarială. E o formă de denigrare a unor părți, structuri juridice, persoane fizice, care își asumă un rol public într-un serviciu social așa cum este sportul.

Eu îl cunosc pe domnul Eugen Voicu de la constituirea Certinvest, mai știu și alți oameni care sunt alături de dumnealui, pe domnul Andrei Nicolescu și pe care personal îi creditez cu toată încrederea în capacitatea profesională, în capacitatea managerială și în aceea de a genera o structură robustă organizațională, financiară, sportivă.

Prima urgență a clubului este aceea de a avea un nou plan de reorganizare, pentru că cel care este acum sau cel care a fost respins de judecătorul sindic, s-a dovedit nerealist. Abordat pe o aroganță care nu este bazată pe argumente.

Al doilea lucru care cred că l-au evaluat este legat de îndeplinirea condițiilor de licențiere a clubului. Astea sunt lucruri evidente, dincolo de asumarea obligației de a plăti către domnul Șerdean pachetul de 70%, plus partea către suporteri. Preluarea pachetului de 80% nu este o aventură, este un lucru evaluat, asumat și dispus să fie susținut cu responsabilitate.

Nu același lucru putem să spunem despre responsabilitatea celor care s-au repezit cu cuvinte grele. În fond, ei au preluat pachetul vineri, iar luni am văzut că dezamăgirea unor confrați ai dumneavoastră era mare.

Că deși au preluat pachetul vineri până luni nu s-au făcut plățile către jucători, ca și cum acesta era scopul preluării pachetului. Să fie făcute plăți peste weekend și, cum se spune, la pungă”, a spus Badea, la emisiunea Fanatik Superliga.

”M-așteptam mult mai mult de la Zăvăleanu și Mureșan”

”APCH cred că a fost un lucru bun inițial, acela de a fi promotorul Programului DDB și de a susține în mod constant o mișcare socios foarte amplă și bine structurată. Care a contribuit prin program, că vorbim de un program.

A avut o contribuție importantă atât prin prezența la stadion, prin susținerea echipei și prin contribuțiile financiare obținute din multiple surse, de la donații, cotizații, contribuții personale, bilete online și alte mijloace. A fost și sper să rămână un promotor și atât.

Sincer să fiu m-am așteptat mult mai mult de la Zăvăleanu și Mureșan, profesional vorbind că nu mă refer la multe așteptări. Mă așteptam la mai mult ca expertiză și competență în managementul sportiv, respectiv într-o administrare judiciară a unei societăți aflate în insolvență”, a mai spus Badea.

Citește și

Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora! Fiul lui, acuzații grave la adresa soției filosofului, preotul a intervenit pentru a-l potoli