Nici la Dinamo n-a fost atât de contestat. Reacția e aprigă: ”Dopuri în urechi”

Viața de antrenor nu este ușoară deloc. Presiune maximă. Iar când jocul echipei scârțâie, tehnicianul e primul vinovat, lui i se cere demisia. Iar dacă nu pleacă și jocul e tot prost și fără rezultate, i se mai cere demisia încă o dată! Asta se întâmplă la Petrolul Ploiești, club ce a ratat promovarea sezonul trecut și nu se regăsește nici acum.

”Lupii” au făcut din nou un joc slab acasă, 0-0 cu Metaloglobus, iar suporterii i-au cerut din nou lui Stoican să părăsească echipa. Nici când era la Dinamo București și a avut probleme, după ce a luat echipa de la retrogradare și-a dus-o până pe locurile de cupele europene, nu a fost atât de contestat. Dar Flavius a găsit iar explicații și a avut un discurs dur. După ce le-a cerut spectatori să tacă la meciul cu Gloria Buzău (0-1), acum a declarat: ”Suferim, nu reușim să dăm gol. Jocul arată bine, se poate și mai bine. Oamenii își doresc multe goluri, nu este ușor deloc. E normal ca oamenii să fie supărați. Sper să îndreptăm lucruri, ca oamenii să fie satisfăcuți.

Nu suntem Barcelona, ca să învingem mereu! Echipa trebuie să aibă liniște atunci când intră în teren, să nu pună la suflet. Și băieților le este greu să fie huiduiți. Ar trebui să-și pună dopuri în urechi. Acum, vom juca la Arad, cu UTA, echipa de pe locul 1, o să vedem la ce nivel suntem”. După partida de pe 8 decembrie, se va lua o decizie în privința staff-ului tehnic și a echipei la Ploiești. Petrolul e pe locul 5, cu un punct în spatele Rapidului, care e pe locul 3, și la 7 puncte de UTA.

Citește și:

Botoșaniul depășește Dinamo și se apropie de play-off. Viitorul nu egalează campioana!

[post-views]
[post-views]