--> -->

Neti Sandu: ”Nu ne-a înțeles deloc”

Neti Sandu, 63 de ani, este de la startul Pro TV în aceeași echipă, fiind alături de Andreea Esca și Florin Busuioc printre figurile care au rămas întipărite în mintea românilor ca fiind imaginea stației de televiziune.

De 27 ani pe micul ecran, cu look-ul ei deja legendar, Neti Sandu aduce horoscopul în casele românilor.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, Neti a povestit că nu a avut o relație prea plăcută cu mama ei, în sensul că nici pe ea, nici pe sora ei, cea care le-a dat viață nu a reușit să le înțeleagă. Mama voia să-și impună mereu punctul de vedere.

”Eu eram foarte vocală, dar niciun argument nu ținea în fața mamei…Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc, iar noi n-am intrat în capsula ei! Ea se mândrea foarte tare cu mine.

Dar ea era de părere că doar ea are dreptate, nimeni nu o scotea din asta”, a mărturisit Neti Sandu.

”Bunica avea ținute de la Paris, deși era de la țară”

Vacanțele și le-a petrecut la Fierbinți, comuna aflată în apropierea Capitalei, care, de un deceniu, este imaginea unui serial de succes al Pro TV, ”Las Fierbinți”. Bunica din partea tatălui a fost foarte înstărită, dintr-o familie de moșieri. Până la colectivizare.

”Bunica avea toate ținutele de la Paris, dar după colectivizare a fost nevoită să se ducă la Cooperativa din Fierbinți și să bată cuie și să facă lădițe pentru roșii. Așa a trăit tot restul vieții! Soțul ei a murit la nașterea copilului, apoi cum a trecut la altă stare materiale.

Erau de la țară, bunica și mătușile mele, dar foarte sofisticate. Mama era frumoasă, dar nu avea stil, deși era din București. Bunicele erau foarte elegante, cu stil. Acolo mergeam de sărbători, în vacanțe, era universul copilăriei”, a rememorat Neti Sandu.

Cum și-a descoperit pasiunea ce i-a adus o carieră

Pasiunea pentru astrologie?

”Circulau pe vremea liceului niște broșuri dactilografiate cu zodiile. Erau răsfoite și răsfoite, ajungeau la tine ferfeniță. Pe la 20 de ani, am aflat că există efemeride, apoi în 1990 după ce răsfoisem destule reviste „Zodiac”, am aflat că există cursuri de astrologie.

Venise Revoluția, voiam să gust din libertate. Nu aveam niciun gând, nimic, voiam doar pentru mine. Observam și asimilam ceea ce mi se potrivea. M-am dus la cursurile de la „Preoteasa”, știam de zodii, dar nimic de planete. De unde, că nu existau cărți?!”, a mai zis Neti Sandu.

Citește și

Raluca Turcan a studiat la Moscova trei ani