Wave Resort

Nemulțumirea lui Sorescu: ”Mă simt prost față de colegi. Clubul se îndreaptă în partea opusă”

Mijlocașul Deian Sorescu (23 de ani), cel mai bun jucător al lui Dinamo din sezonul recent încheiat, tocmai a debutat la echipa națională, a strâns două prezențe chiar în amicalele cu Georgia (1-2) și cu Anglia (0-1). A avut o evoluție foarte apreciată cu trupa din Albion, atrăgând privirile scouterilor.

Căpitanul ”câinilor” a vorbit deschis despre dorința sa de a pleca de la formația alb-roșie. Jucătorul de bandă dreaptă a dialogat despre problemele financiare pe care le are clubul și a spus că a trimis notificare pentru a-și primi restanțele financiare.

”Acum a mai rămas o lună de neplată pentru că am trimis notificare la cei de la club. Eram neplătit de 4 luni şi am trimis notificare să îmi plătească trei salarii, pentru că deja era foarte mult şi nu mai dădeau niciun semn.

Mă simt prost faţă de colegi care nu au primit niciun ban, dar dacă altă situaţie nu a fost, să ne înţelegem… Chiar intram în a cincea lună de neplată şi nu era bine. Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar cu mai multe condiţii, cu mai multe asigurări că va fi bine.

Dar din câte văd şi aud, lucrurile nu se îndreaptă chiar în direcţia în care mă aşteptam. Se îndreaptă chiar în partea opusă. Ăsta nu e un lucru bun. Viaţa de fotbalist e scurtă şi, dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu o să mai rămân”, a spus Sorescu la Telekom Sport.

Sorescu este cotat la un milion de euro și a reușit 8 goluri și 10 assist-uri în 37 de meciuri.

Citește și

Marcel Ciolacu despre Ion Iliescu: ”Nu e modelul meu, dar mă regăsesc în modestia lui”